Massages

touch is the first language we speak

The Seasons

50 of 75 minuten / € 55 of € 80

‘Verwen jezelf met de energie van het seizoen’

De thema’s die aan elk seizoen verbonden zijn krijgen met de seizoenmassage een prachtige verdieping. De energie van het seizoen daalt in. Het ondersteunt je bij het leven van het natuurlijke ritme van de seizoenen. Dat brengt evenwicht en een krachtig gegrond gevoel. Speciaal geselecteerde etherische oliën oliën die bij het seizoen horen, versterken deze massage.

Kies voor de Lentekriebel, Zonnewarmte, Boswandeling of Winterpracht!

Lees meer

The Relaxation

50, 75 of 90 minuten / € 55 of € 80 of € 95

‘Ontspan en geniet’

Je herstel bevorderen? Even ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen? Nergens aan denken en je vermoeide lijf tot rust laten komen? Dan is deze massage echt iets voor jou. Heerlijk de stress en zorgen vakkundig weg laten masseren. Laat je meevoeren op het ritme van helende muziek en voel de warmte in je lijf stromen. Ontspannen. Herstellen. Genieten.

The Balancing

105 minuten / € 110

‘Kom (terug) in je kracht’

Ben je aan het herstellen van een burn-out? Voel je je al langer uitgeblust? Slaap je slecht? Krijg je je hoofd maar niet stil door alle gedachtes? Herken en pak deze (burn-out) klachten tijdig aan! Als je accu (bijna) leeg is, je je moe en somber voelt of veel last hebt van nek- en schouderklachten, rugpijn of  hoofdpijn. Luister naar je lijf en kies dan voor The Balancing. Een behandeling, die diep inwerkt op zowel je fysieke als je mentale aspect van jouw welzijn. Kom weer beter in je vel, doordat spierspanning vermindert en de energiestroom in het lichaam weer in balans wordt gebracht. Minder pijn, minder stress. Meer zelfbewustzijn.

 

The Healing

105 minuten / € 110

‘De APK voor je lijf en leden’

Een behandeling volledig gericht op het uitlijnen en balanceren van de 13 hoofdchakras en de Ankerpunten in het gehele lichaam. Uitbalanceren, opschonen, opheffen van blokkades. Energie wordt vrijgemaakt. Werkt ondersteunend bij het letterlijk en figuurlijk ontgiften. Energieblokkades worden opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt opgestart. Ondersteunt innerlijk proceswerk. Een zeer diepe, holistische totaalbehandeling met Sjamistische invloeden.

ritmisch ontspannen

The Flowing

70 minuten / € 75

‘Ga mee op de stroom’

Een unieke, zachte en diep helende vorm van lichaamswerk. De essentie is het voortdurend ritmisch pulsen. Het lijf wordt tot op diep celniveau in beweging gebracht. Deze koestering en geborgenheid is een veilige uitnodiging om in overgave aanwezig te zijn. Zoals een steen die in het water valt cirkels maakt die naar de oever uitdeinen, zo zet het pulsen de energiestromen in je lichaam in beweging. Verzacht en ruimt blokkades op. Biedt troost en heling.

Body Talk

90 minuten / € 95

‘Lichaamsgerichte coaching’

Met een sessie lichaamsgerichte coaching gaan we voorbij de conditionering van het denken. Duiken we in je lijf. Je lichaam is namelijk een prachtig instrument wat als een kompas aangeeft hoe jij er voor staat. Op een vriendelijke manier kijken we naar de emoties en gevoelens die zich daar afspelen. Welke signalen geeft je lichaam af? Deze geven richting aan je proces. Door die te doorvoelen op een ontspannen en open manier, kan pijn verzachten, creëer je inzicht. Maak je je verlangens helder. En dat alles zonder al te veel woorden of in het drama te gaan. Laat je lichaamswijsheid haar werk doen. Dan ontstaat er ruimte voor verandering, heelwording en bewustwording van binnenuit.

Zowel live als online mogelijk.

Workshop Partnermassage

3 uur / € 225

‘Leer de weetjes van masseren’

Een ontspanningsmassage geven, hoe doe je dat nu eigenlijk? Is het een kwestie van gewoon doen en je gevoel volgen? Zeker, dan ben je een eind op weg. Maar er komt meer bij kijken! Het is van belang dat je op de juiste manier masseert. Natuurlijk voor degene die de massage ontvangt, maar ook voor jezelf. Als je wilt masseren, niet precies weet hoe te beginnen en je wilt graag leren het goed te doen, dan is de Workshop Partnermassage een ideale en vooral fun start. Meld je samen aan en leer in deze praktische workshop een complete basismassage.