Systemisch Coachen

Step into the magic of the field

Systemische coaching is een prachtige onderzoekende methode voor verheldering en inzicht. Hoe? Stap voor stap kijken we naar jouw doelen en wat jou nog belemmert. Wat maakt nu dat je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag? Of in situaties waardoor je je niet happy voelt? Dit kunnen aangeleerde beschermingsmechanismen of onbewuste conditioneringen zijn. De nadruk bij Praktijk Jacky van systemisch coachen ligt op het nu. En is gericht op stappen naar de toekomst. Daarbij maken we uitstapjes naar het verleden. Om dieper inzicht te krijgen in (oude) patronen, blokkades en verstrikkingen.

Oplossende richting
We gaan aan de slag vanuit kracht en verbinding. Geen quick fix. Wel de shift naar een oplossende richting. We begeven ons in het Onzichtbare Veld. Daar wat toegang geeft tot jouw innerlijke weten en lichaamswijsheid. Je zelfherstellend en transformerend vermogen start op. Ervaar meer innerlijke rust en kom los van belemmerende conditioneringen of overtuigingen. Verminder angstklachten, voel meer compassie, meer inspiratie en motivatie, vrede met jezelf, meer zelfvertrouwen. Voel je krachtiger en vitaler. Zet koers naar meer bewustwording en balans. Geniet meer. More Happinez!

Onzichtbaar Veld
De bekendste vorm van systemisch coachen zijn familieopstellingen. Systemische coaching bij Praktijk Jacky is meer dan dat. Het is een prachtige ingang om tot energetische afstemming te komen met het Onzichtbare Veld. Daar waar de oeroude Wijsheid van jouw Ziel alle antwoorden al in zich draagt. Step into the magic of the Field!

‘Oorzaak van de meeste ellende? Hart en Intellect zijn niet met elkaar verbonden. Daarmee Gevoel en Intuïtie buiten spel zetten. En de Ziel? Al helemaal ver uit het zicht. Hoog tijd voor de verbinding met wie je werkelijk bent.’

 

Individuele Systemische Opstelling

Wat mag zichtbaar worden? Waar mag jij je van bevrijden? Het werken met opstellingen geeft veel inzicht in onbewuste verstrikkingen in jouw (familie)systeem. Juist datgene waar je zo moeilijk vat op lijkt te hebben, wordt zichtbaar. Soms weet je niet waarom jij je boos, verdrietig, angstig of belast voelt. Een opstelling ondersteunt daarbij. Je stapt uit je bewuste denken. En laat Het Veld haar werk doen. Het wordt helderder waar de conditioneringen, valkuilen en beklemmingen vandaan komen. Deze beletsels, die vaak voortkomen als het effect van ziektes, overlijden, echtscheiding, trauma’s en (familie)geheimen, worden duidelijk. Welke rol of positie heb jij onbewust ingenomen in jouw (familie)systeem? Sta jij op de juiste plek? In je familie, relatie of werk? Krijg je dat duidelijk, dan levert je dat inzicht en een bevrijd gevoel op.

Zowel live als online mogelijk.

Systemische Groepsopstelling

Met een groep gelijkgestemden verbinden we ons op verschillende onderwerpen en thema’s. Met elkaar stappen we in Het Veld en bekrachtigen het proces dat gezien mag worden. Zo gaan we samen op reis. Ieders inbreng is daarbij van wezenlijk belang. Systemisch groepswerk is een van de krachtigste methode om inzicht, doorbraak, verheldering en energetisch opschonen te bewerkstelligen. In situaties die je al vaak bent tegengekomen of waar je genoeg van hebt of in vastloopt. En dat op een veilige, natuurlijke en speelse manier.

Soul Talk

Welke boodschap heeft jouw Hogere Zelf voor je? Heb je behoefte aan antwoorden? Wil je inzicht in een situatie? Wil je iets veranderen in je leven? We stemmen af op de andere dimensie en gaan daar samen op reis. We maken contact met je Hogere Zelf en kijken welke boodschap jouw Ziel voor je heeft. Trance is een toestand van geconcentreerde aandacht. Waarbij je in bewuste staat je onderbewuste laat spreken. Je maakt contact met je werkelijke innerlijke gevoelens en belevenissen. Het geeft prachtige inzichten en verheldering. Laat je ontroeren door de boodschap van jouw Ziel.

Zowel live als online mogelijk.

Body Talk

Met een sessie lichaamsgerichte coaching gaan we voorbij de conditionering van het denken. Duiken we in je lijf. Je lichaam is namelijk een prachtig instrument wat als een kompas aangeeft hoe jij er voor staat. Zowel mentaal als fysiek. Op een vriendelijke manier kijken we naar de emoties en gevoelens die zich daar afspelen. Welke signalen geeft je lichaam af? Deze geven richting aan je proces. Door die te doorvoelen op een ontspannen en open manier, kan pijn verzachten, creëer je inzicht. Maak je je verlangens helder. En dat alles zonder al te veel woorden of in het drama te gaan. Laat je lichaamswijsheid haar werk doen. Dan ontstaat er ruimte voor verandering, heelwording en bewustwording van binnenuit.

Zowel live als online mogelijk.

Relation Talk

Is de communicatie verstoord met je partner? Of met een familielid of vriend? Soms gebeurt dat. Verliezen we in relaties het echte contact met elkaar. Daar gaan we met Relation Talk mee aan de slag. Géén standaard (relatie)therapie. Wél een bijzondere en sensitieve communicatietechniek. Anders, op een diepere laag waar juist de werkelijke pijnpunten en verdriet zichtbaar worden. Op een eenvoudige maar zeer doeltreffende wijze. Werkelijk luisteren, horen én voelen wat er zich van binnen roert. Hoe de ander zicht voelt. Wat heb jijzelf en de ander nodig? Vanuit een veilige bedding met evenveel aandacht voor alle partijen, maken we stap voor stap contact en verbinding op een dieper niveau. Daarmee ontstaat er begrip. En openen we het herstel in de relatie.