Workshops

Kom in beweging

Ben je nieuwsgierig en onderzoekend? Wil je een beter beeld krijgen van je drijfveren en kwaliteiten? Of juist meer inzicht in je valkuilen en uitdagingen? Of no nonsens (leren) mediteren? Persoonlijke groei en bewustwording bepaalt de kwaliteit van je leven.

Uit je comfort zone naar je leerzone
De workshops maken je bewuster en opmerkzamer bij dat wat zich binnen bij je afspeelt. Geven diepgaande ontspanning, (zelf)inzicht, mentale en spirituele groei, heling en transformatie. Laat los wat jou niet meer dient. Uit je comfortzone naar je leerzone. Daarna zit je lekkerder in je vel, voel je je meer in evenwicht en krachtiger. Rust, ruimte en balans. Een lichter leven!

‘Groeien is springen in het onbekende, telkens weer’

Workshop JUMP!

‘Zet nu écht die eerste stap

3,5 uur / € 49

Loop jij al een tijdje rond met het idee dat je een volgende stap wil maken op werkgebied of privé? Kom je er echter maar niet aan toe om je droom of ambitie te onderzoeken of op te starten? Wil je wel in beweging komen, maar weet je niet goed hoe? Ervaar je hierdoor onrust? En wil je vooral niet langer meer uitstellen wat al zo lang in je gedachten is? Dan is de workshop JUMP! echt iets voor jou.

Maak die eerste sprong en pak door met je idee, droom of verlangen. Jump! is een interactieve workshop. Met een balans tussen denken, voelen én doen. Want we gaan actief aan de slag! Concreet, praktisch en vooral met resultaat. Spelenderwijs krijg je inzichten. Met aan het einde een goed beeld van de haalbaarheid en de impact. En een concreet actieplan. Wees nieuwsgierig en kom met een open houding.

Workshop Het Jaarwiel

‘Leef de seizoenen

3 uur / € 39

Een prachtige cyclus van vier workshops gedurende het hele jaar welke gaan over de overgangen van de seizoenen. Ze maken je bewust van de energie en specifieke thema’s die aan elk seizoen verbonden is. De wisseling van seizoenen brengt tijden waarop de energie van de aarde en haar cyclussen radicale verandering ondergaat. Veranderingen en ontwikkelingen dienen zich aan met de Zon op haar hoogst (zomerzonnewende) of laagst (winterzonnewende) en wanneer de dag en nacht precies even lang zijn.

Elk aspect van het Jaarwiel vloeit naadloos over in het volgende seizoen. Toch zijn aan deze overgangen unieke thema’s verbonden. Elk vanuit hun eigen kracht. Met het Jaarwiel wakkeren we jouw energieën en kwaliteiten aan. Het geeft veel inzicht en balans in de processen waar jij je in bevindt. En is een heerlijk moment om even stil te staan. Tot rust te komen. Voel hoe de krachten van de seizoenen jou ondersteunen om meer en meer in je eigen kracht te komen.

De workshops zijn afzonderlijk van elkaar te volgen.

Lees meer

Workshop Hartekracht

6 uur / € 110

Stilstaan, een moment van rust, inkeer en stroming ervaren vanuit je krachtige midden is een prachtig thema. We duiken diep in hoe het staat met jouw verbinding tussen je Hart, Lijf en Hoofd. Dat is immers je basis, je vertrekpunt. Met een bewegingsmeditatie, voortgekomen uit de eeuwenoude Soefitraditie ga je de energie van je eigen Hart(chakra) ervaren. Geeft het voeding. Deze meditatie brengt een pulserend evenwicht tussen rust en beweging in ons Hartcentrum. Hoe geef je jouw verlangen vorm? We volgen de cyclus van de Winter. Welke boodschap heeft Koning Winter voor jou?

Er ontstaat een dieper inzicht, bewustzijn en evenwicht.

Met lichaamswerk, opstellingen (Het Nieuwe Opstellen), visualisaties, sharing en een touch of magie gaan we aan de slag.

Stap vol vertrouwen en perspectief 2022 in!

Workshop Adem en Flow

2 uur / € 29

Meer levensenergie en rust ervaren. Ademen en leven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je meer ademt betekent dit dat je meer levensenergie krijgt en dit ook kan voelen stromen. Tegelijkertijd is het mogelijk om te ontspannen in alles wat voorbij komt terwijl je mediteert. Heb jij levenspijn? Zit je in het proces van fysiek of mentale heling?

Het lichaam is een prachtig instrument wat in al zijn wijsheid al weet waar de heling nodig is. Het geeft informatie vrij over je blokkades. En om de spanning die er omheen zit los te laten en te helen. Je hoeft niets te sturen. Slechts aandachtig aanwezig zijn. Met een open mind. Met lichaamswerk, meditatie en klank gaan we werken aan het helen van datgene wat jouw blokkeert. Stel je open en laat je leiden. En maak je op voor een bijzondere ervaring.

Vrouwencirkel

Vrouwencirkel Het Wiel

6 bijeenkomsten, 3 uur, inclusief een massage The Saisons van 75 minuten of een individuele systemische opstelling / € 259

Vrouwencirkels bestaan al sinds de oudheid. Om stil te staan bij elkaar en bij jezelf. Elkaar dragen, van elkaar leren. Te inspireren en bekrachtigen. Zonder jezelf erin te verliezen ontstaat er een diepe band en vertrouwen. Wat is jouw verlangen? Durf jij te luisteren naar je innerlijke stem? Zoek jij ondersteuning bij jouw transformatie? Dan is dit toegankelijk programma iets voor jou. Met zes bijeenkomsten waar we de energie en thema’s van de seizoenen volgen.

Met lichaamswerk, sharing, opstellingen, visualisatie, rituelen, nobele stilte, oefeningen en een touch of magie, gaan we met elkaar de verbinding aan. Omarm je kwetsbare kracht. En laat die vrouwelijke warrior tot leven komen. Samen op reis met een groep vrouwen. Ieder op een ander punt in haar leven. Elk met een eigen reden op pad gaat. Om dan te ontdekken dat wij allemaal al met elkaar verbonden zijn. Dat wij allen de universele thema’s bij ons dragen.

Schrijf je in voor dit unieke traject!