Ervaringen

Wie beter dan de klanten zelf om te vertellen hoe zij Praktijk Jacky ervaren? Hieronder vind je een aantal referenties. Geschreven door klanten die ik in mijn praktijk heb ontvangen.

Deel ook jouw ervaring
Mirthe van Montfort, eigenaar Mirthe Zorgt

Prachtige inzichten gekregen door de fijne gesprekken en familieopstellingen. Dit heeft mij handvaten gegeven om weer verder te kunnen. Hele fijne praktijk waarbij ik een veilig gevoel ervaarde en er echt naar je geluisterd wordt!

Martijn Bekkers, oprichter en eigenaar KIJK NU

Fijn dat je bij de training Tafelopstellingen en GrensINzicht was met je energieke inbreng en zeer gewaardeerde professionele houding en aanwezigheid!

Julien Patterson, oprichter en eigenaar Dansage

Jacky heeft bij mij diverse Dansage trainingen gevolgd. Ik heb haar daarin leren kennen als een integer, authentiek, innemend en warm persoon. Daarnaast brengt ze iets extra’s mee wat zich lastig laat benoemen: het aanvoelen van wat er speelt, wat er nodig is. Vragen stellen die je aan het denken én voelen zetten, scherp in haar observaties. Daar heeft ze echt een talent voor. Met een no nonsens aanpak en een directheid doorspekt met humor, laat ze je je eigen inzichten ontdekken die tot groei leiden. Met veel plezier denk ik terug aan onze ontmoetingen!”

Judith Willems, schrijver, dichter en vertaler

Mijn zoektocht naar alternatieve behandelingen voor mijn chronische ziekte, deed me uiteindelijk bij Jacky (Praktijk Jacky) belanden. De warmte die Jacky uitstraalt is voelbaar zodra je de drempel overstapt. Dit zorgde er voor dat ik me vanaf de eerste keer heel erg op mijn gemak voelde. Vanaf het moment dat je binnenkomt geeft ze je echt 100% van haar aandacht. Op een of andere manier lijkt Jacky altijd precies aan te voelen wat ik nodig heb. Naast de heerlijke holistische massages, waarbij er heel wat energie los komt, is het ook haar begrip voor mijn situatie dat me elke keer weer doet terugkomen. Waar de dokter je toch vaak afscheept met een ‘pilletje’ om de pijn te verlichten, zijn de behandelingen van Jacky erop gericht je lichaam het werk van binnenuit te laten doen. Zo leerde ik gaandeweg mijn lichaam meer te vertrouwen. Door de kennis (en passie) die Jacky heeft, ging ik elke keer weer naar huis met een dosis goede moed. Met tips/handvatten om ook thuis wat meer innerlijke rust te vinden.

Sanne Jacobs, ouder- en kindercoach bij Vrij Verbonden

De behandelingen van Jacky zijn waanzinnig goed! Ik kom nu een paar jaar bij Jacky en ik zou deze momenten voor geen goud willen missen. Jacky geeft haar behandelingen met zorg en liefde. En dan voel je! Aanraking, aandacht en liefde zijn voor mij belangrijke thema’s en door naar Jacky te gaan, kan ik dit aan mijzelf geven. Bovendien helpen de coachingsgesprekken en de massages om emoties te verwerken en los te laten. Bij Jacky kan ik helemaal mezelf zijn. Jacky, je bent super!

Addy Slager, eigenaar Massage Addy Slager

Dank je wel voor de mooie sessie. Ik sta nu "aan"! Je bracht een warme hand en een mooie strik op het figuurlijke litteken. Je hebt een mooi en aanstekelijk vuur waarvan ik weet dat je prachtig mooie dingen mee kan doen voor jezelf en anderen.

Sanne Viguurs, tutor SLB’er / stagebegeleider Haagse Hogeschool

Tutor, SLB’er en stagebegeleider bij De Haagse Hogeschool

Ik heb Jacky leren kennen tijdens de opleiding NLP Communications Insight and more. Een intensief traject van een half jaar waar Jacky liet zien hoe scherpzinnig ze is en hoe ze in staat is verbindingen te leggen in een groep ook al is ze zelf deelnemer. Ze voelt vaak dingen aan van andere mensen nog voordat ze dat zelf kunnen benoemen. Heel bijzonder. Ook heeft ze echt ‘massagehanden’ en kan ze je heerlijk laten ontspannen. Ze is simpelweg een heerlijk mens met veel humor. Ik wilde dat ze wat dichterbij woonde ;).

Julia van Eijken, student fashion communication and promotion

De tafelopstelling was echt top! Indrukwekkend gewoon, zó zinvol. Heel erg verhelderend en inzichtgevend. Wat fijn om met een nieuwe, diepere invalshoek te kijken naar mijn issue. Heb mede daardoor nu een besluit genomen die als overwinning én opluchting voelt. Dank je wel daarvoor!

Myrthe Berkers, eigenaar Myrthe Berkers Businesspartner voor imapctmakers

Jacky ziet je écht en heeft vaak aan een half woord genoeg. Ik kom hier nu ongeveer 2 jaar en ga iedere keer met nieuwe energie naar buiten.

Lian Groot, directeur-eigenaar Merk Op

Jacky heeft zeer sensitieve voelsproeten. Ze tuned in op energie en vertrouwt daarmee op de bron van innerlijke wijsheid. Zo communiceert met het onbewuste van haar klanten. Dat is het niveau waarmee ze het verschil maakt. Via lichaamswerk of trancereizen geeft ze je inzicht. Ze zorgt daarmee voor een diepgaande ontspanning. Een beleving die grenst aan magie. Ze zet haar energie heel gericht in. Ze relativeert sterk, no-nonsens en gericht op ratio. Maar wel vanuit een zachte vrouwelijke oerkracht. Op de diepere laag ontstaat het échte contact. Daarbij is ze scherpzinnig en als het niet klopt of het gepiep is harder dan de pijn, dan kan ze helder zijn: ‘cut the bullshit’. Maar altijd vanuit verbinding, luchtigheid en humor.

Lysanne van de Vorst, banketbakker Strik Patisserie

Ik kom al een aantal jaren bij Jacky, allereerst om wat ontspanning te vinden wat mijzelf niet lukte. Maar samen met Jacky ben ik tot heel veel nieuwe inzichten gekomen en ontzettend veel geleerd en gegroeid in hoe ik ben als persoon. Al met al voor mij een plek waar ik graag kom voor een goed gesprek, verschillende methodes om dingen anders te bekijken en dat in combinatie met een therapeutische massage.

Jan Roosloot, oprichter en eigenaar coachingspraktijk “De Loot”

Jacky is een zeer gedreven en deskundige massagetherapeute en een levendig, betrokken en warm persoon. Ik ken haar vanuit deze beide kanten. Haar warme persoonlijkheid en no nonsens benadering wekten bij de eerste ontmoeting direct vertrouwen. Waardoor ik mij aan haar over kan geven onder andere tijdens de massages. Zij voelt tijdens de behandelingen uitstekend aan wat ik nodig heb, zowel fysiek als mentaal. Op een bijzondere wijze laat zij mij bewust worden van mijn lijf en het mentale proces waar ik op dat moment in verkeer. Het resultaat is dat ik op een zeer diep niveau ontspan. Dit brengt een fijne balans en bewustwording van lijf en leden. Ben ik bij Jacky geweest dan ga ik weer als herboren naar huis!

Femke de Coninck, oprichter en eigenaar Marketing Handjes

Ik kom nu inmiddels al zo’n drie jaar bij Praktijk Jacky, voorheen Celestial Care. In eerste instantie kwam ik bij Jacky terecht met spanningsklachten door mijn werk als marketing manager, ik had bijna een burn-out te pakken en moest van mijn arts rustiger aan doen. Door de behandelingen die ik bij Jacky onderging was ik steeds beter in staat mijn eigen lichaam aan te voelen. Het maakte dat ik duidelijker mijn grenzen aan ging geven. Ik voelde mezelf ontspannen en kreeg weer meer zelfvertrouwen. Met een scherp waarnemen, laat ze je je eigen kracht weer ontdekken. Nu ik weer hersteld ben, blijf ik bij haar in ‘onderhoud’. Ik kijk iedere keer weer uit naar onze afspraak!

Evelien Hogeweg, WeLopstellingen, oprichter en hoofddocent

Wat mij opviel aan Jacky is dat ze heel zuiver en precies is in haar systemische representantenrollen. Dat getuigt van een zuivere en krachtige intuïtie. Die ze ook nog eens goed onder woorden kan brengen. Daarmee brengt ze de boodschap helder en no nonsens over.

Steve Lomas, owner Steve Lomas massage and well-being

I had the pleasure to work with Jacky during diverse courses she followed. In my position as trainer I experienced Jacky as highly motivated, honest, open, kind and loving. She had a very healthy level of curiosity of all things new and shared her experiences with integrity. Openheartedly she formed a strong presence in the group and worked well with fellow participants. As masseur it was a pleasure to see Jacky work. Her massage techniques were given with love, warmth and respect for her client. My interactions with Jacky left me feeling respected and understood. Jacky is a lovely person and has a very special talent for massage. She is certainly empathic and helpful. I would recommend Jacky to any of my friends and colleagues if they are in need of relaxation and meditation.

Marion Philippo, oprichter en eigenaar Joy of Yoga Deurne

De kracht van Jacky is haar professionele benadering in alles! Met bewondering zie en ervaar ik hoe zij alles wat ze aanpakt, doet met de perfecte mix van hart en verstand. Haar humor maakt het plaatje compleet. Daarmee is ze een geweldige vrouw om mee samen te werken op zakelijk niveau. Tijdens haar massages en meditatietrainingen kun je volledig vertrouwen op haar vakkundigheid. Dit zijn niet zomaar “prettige ervaringen”, maar een behandeling of coachsessie die de veranderingen geeft die jij nodig hebt!

Julia van Eijken, student fashion communications and promotion

I met Jacky for the first time when I was only 18 years old and about to graduate from high school. We had a number of appointments for massages back then, but I moved to London soon after to start university. Although we lost touch, the experience always stuck with me: deep, genuine, enduring. Unlike anything I’ve encountered anywhere else up until this day. Luckily, we reconnected five years later over email. The kind of knowledge she can derive from just touching and observing has always amazed me. But what’s stayed with me even more is the lasting impact seeing her has had on me. It’s very hard to put into words what exactly Jacky’s work does to you – but then again, maybe words are besides the point here: the body has a certain way of understanding before the mind does. I am convinced that Jacky goes on as much of a journey as you do when you lie down on her massage table. Her work is so completely personal – absolutely tailored to the individual that comes to see her. Her natural trust, openness and intuition are like a kind of homecoming every time. I still live abroad, but in the couple of times a year I visit my hometown I always make sure to go see her.

Judith Willems, schrijver, dichter en vertaler

Ik weet niet of je beseft hoe belangrijk jij bent geweest in mijn hele 'helingsproces'en hoeveel je daarin voor mij hebt betekend (en nog steeds betekent). Zo niet dan wik ik dat bij deze even gezegd hebben!

Jan Hendrik Veenkamp, eigenaar/trainer/docent Koor Amor zang- en stembevrijding

Tijdens het Eigentijds Festival 2016 ontmoetten Jacky en ik elkaar als docenten en namen over en weer deel in elkaars workshops. Dit resulteerde in een samenwerking drie weken later tijdens mijn zang/stembevrijdingweek voor het Eigentijds Zomer College in de Ecodorp ECOlonie in de Vogezen. Ik genoot van de vakkundigheid waarmee Jacky onder andere lichaamswerk in mijn programma integreerde. En de manier waarop zij de deelnemers begeleidde. Zij zorgde voor een veilige bedding. Mede hierdoor werd dit een prachtige ‘zangweek plus’ waarin meditatie, stilte en lichaamswerk, zang en klank een geïntegreerd geheel vormden. Zo ontstond een rijk gevarieerd programma vol mannelijke en vrouwelijke energie. Deze samenwerking wordt zeker vervolgd!

Ricardo de Ridder, HR project medewerker

Bij Praktijk Jacky ben je aan het goede adres wanneer je behoefte hebt aan ontspanning, zowel voor lichaam als geest. Je wordt erg op je gemak gesteld. En er is echt persoonlijke aandacht voor je. Dus of je nu gewoon lekker een keer wilt ontspannen of zoekende bent naar goede behandeling voor fysieke en/of stress gerelateerde klachten, dan ben je hier aan het goede adres. Persoonlijk kwam ik met burn-out klachten binnen en voelde me direct goed gehoord vanaf de eerste afspraak. Ik vind dat er goed en integer met je wordt omgegaan op een professionele manier. Je begint altijd met een intake en dat is erg fijn. Het zorgt ervoor dat je jouw vraag/behoefte goed kunt uitleggen en de verwachtingen kunnen dan vooraf goed duidelijk worden gemaakt. Je weet dan precies waar je aan toe bent. De behandelingen hebben me weer extra rust gebracht in mijn lijf. Als je signalen van stress ervaart of je zit al in een burn-out, dan kan ik de behandelingen bij Jacky echt aanraden.

Mandy Thijssen, groepsleekracht VSO

Totale ontspanning, lekkere geuren, heerlijke oliën, fijne muziekjes en vooral de magische handen van Jacky. Dit zijn de ingrediënten van de geweldige massages die ze geeft. Altijd startend met een fijn en goed gesprekje. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende afspraak!

Kim Menting, assistent accountmanager Rabobank

Alweer een poosje kom ik bij Jacky door een tip van een oud collega. De meest waardevolle tip die ik ooit heb gehad. Iedere keer kijk ik weer uit naar een bezoekje aan Jacky. Jacky weet mijn drukke persoonlijkheid te temmen :-)/ Geeft mij een gevoel van totale ontspanning. Ontspanning van zowel lichaam als geest. Niks is fijner dan een uur even alles los te laten en je alleen te focussen op je lichaam. Zodra je de ruimte binnen stapt is de hectiek van buiten even ver weg. Naast een hele goede masseur luistert en spiegelt ze mij op een directe, verbindende manier. Zij doorziet mij en geeft advies als zij voelt dat daar behoefte aan is. Misschien zegt het wel genoeg dat ik bijna 45 minuten moet rijden om bij Jacky te komen, maar dat ik dat er graag voor over heb!

Marly Jacobs, leerkracht basisschool

Vanaf de eerste keer dat ik bij Jacky binnen kwam voelde ik me super vertrouwd bij haar. Het voelt iedere keer weer echt als een warm bad! Door het vertrouwde gevoel kan ik me iedere behandeling weer zo goed ontspannen. Komen mijn geest en lichaam helemaal tot rust. Iets wat ik bij eerdere massages nog nooit heb ervaren. Ik ga altijd met veel plezier naar de behandelingen. Ze doen me echt ontzettend goed. Een echte aanrader dus, ik blijf komen!

Pâquerette Spelt, Paquance coaching professionals

Tijdens de workshop “Chanting for Peace” heb ik Jacky gezien, leren kennen en vol toegelaten. Ze was er, in het midden om te ondersteunen. Met onzichtbare scherpe blik wist zij aan te raken waar nodig en stilzwijgend aan te reiken wat mocht worden gezien en opgepakt. Liefdevol heb ik na een aantal dagen van haar een massage mogen ondervinden. Op gevoel kwamen er belangrijke boodschappen naar me toe. Aanraken en aanreiken waren prachtig in balans. Daarvoor is ze echt een toonbeeld voor mij. Wat kan daar nog meer over worden gezegd dan dat ik wil delen dat ik rijk bij haar mijn pad weer ging vervolgen.

Rob de Vries, teamleider facilitair

Vakkundig, no-nonsens en betrouwbaar. Jacky is in staat om niet alleen mijn lijf goed aan te pakken maar ook om mijn hoofd stil te krijgen. Een hele prestatie!

Armina Kribbe, arbeid- en organisatiepsycholoog

J’ai rencontré Jacky en exercice avec Jan Hendrik Veenkamp lors d’un stage de Chants pour la Paix en France. Stage où nous étions invités à chanter avec notre cœur, nos sentiments présents. Dès le premier matin.. l’émotion, mes pleurs..Oups !… ce n’est pas si aisé de traverser une telle expérience en groupe. Jacky comme assistante a su recevoir, me guider, me permettre de retrouver sérénité…Ouf… !! Pour moi, mais aussi pour bien d’autres…Ce qui m’a particulièrement plu de son apport, ce sont les moments de mouvement ensemble. Cela dans une rythmique facile, entrainante, ressourçante. En tout cas c’est ainsi que je l’ai reçu. Jacky a une énergie très communicative, une pédagogie assurée. Elle sait amener un groupe à s’investir de manière corporelle, avec légèreté et ancrage au sol, avec une série de gestes simples à enchaîner. Cela m’a littéralement fait oublier mes 66 ans, m’a relié à une rythmique, une aisance et insouciance corporelle de jeunesse…Bluffant ! J’ai ressenti ensuite que notre chant commun était beaucoup plus profond et affiné. Probablement que nos corps étaient plus accordés ? !. « Chapeau » à Jacky pour cette superbe capacité à emmener un groupe dans le mouvement de manière rassurante, dynamique. Pour un plein d’une belle énergie corporelle partagée et à partager !

Saskia Smulders, DTP’er – webdesigner

Jacky is zeer kundig, luistert en communiceert goed. Met veel aandacht voor zowel de lichamelijke als geestelijke ontspanning. We bekijken per behandeling waar behoefte aan is. Meestal ga ik puur voor de ontspanning maar als ik klachten heb weet ze die ook altijd goed aan te pakken. Je merkt aan alles dat ze passie voor haar vak heeft.

Jacqueline Moes, doktersassistente

Wat ik elke keer ervaar is met hoeveel aandacht en respect, noem het liefdevol, de behandelingen worden gegeven. Dit geeft mij het gevoel dat ik beter tot/bij mezelf kan komen. Wat in de hectiek v/d dag naar de achtergrond verdwijnt.

Karien, adviseur en projectleider zorgorganisatie

Jacky ontmoette ik tijdens een workshop zingen o.l.v. Jan-Hendrik Veenkamp bij ECOlonie in de Zuid Vogezen. Haar rol was naast Jan-Hendrik het groepsproces ondersteunen. Dat deed ze op een bijzondere en aangename wijze. Als een ware schapendoes zorgde zij er bijna onmerkbaar voor dat iedereen zich thuis voelde. En konden deelnemers emoties die vrij kwamen bij het zingen bij haar kwijt. Jacky was op het juiste moment bij je in de buurt en bood door een hand op je schouder of een gesprek in de pauze warm ‘een luisterend oor’. Ook gaf zij ontspannings- en lichaamsoefeningen waardoor je werd uitgenodigd om je eigen geluid in allerlei klanken te uiten met een soepeler lijf! De samenwerking met Jan-Hendrik kreeg door haar aanwezigheid een extra verdiepende dimensie. Dus ik beveel deze professionele toegewijde vrouw van harte aan!

Anoniem

Ik ging voor het eerst naar Jacky in een periode waarin ik heel veel op mijn bordje had. Het was een periode waarin ik voorrang gaf aan zorg en steun voor mijn naasten die dat nodig hadden en intussen doorging met de dingen die nu eenmaal moesten gebeuren. Aandacht voor mijzelf kon wel even wachten. Ik zou het niet anders gewild hebben, maar uitputtend was het wel. Ik kon ook niet ontkennen dat ik iets moest met alle emoties. Ik had te maken met zorgen, verdriet, rouw, onzekerheid, maar ook met verwondering en blijdschap om wat er allemaal mogelijk bleek. Intussen had mijn lichaam zich schrap gezet, letterlijk, gewapend tegen alles wat er nog op me af zou komen. De behandelingen van Jacky zorgden ervoor dat ik me weer kon ontspannen. En weer kon voelen, want ik had er nogal een handje van om gevoelens niet toe te laten. Het waren momenten van aandacht voor mijzelf. Jacky nam altijd de tijd om te praten over wat mij bezig hield, los van wat de mensen om mij heen van mij nodig hadden. Na zo’n sessie kon ik er altijd weer even tegen. Dat heeft me zeker geholpen om weer op te krabbelen nadat de rust was weergekeerd.  

Cindy Boselie, fotograaf

In mijn vak als fotograaf wring ik mij soms in vreemde bochten en is fysiek soms best zwaar. Daarom laat ik mij regelmatig masseren bij Jacky. Mijn lijf is mij daar altijd zeer dankbaar voor.

Juliette van Laanen, administratief medewerker

Jaren geleden kwam ik bij Jacky terecht in een zoektocht naar meer ontspanning. Ik vond haar direct een lieve, integere en warme vrouw. Bij wie ik me heel welkom voelde. Dankzij haar massages heb ik inderdaad die ontspanning gevonden. Maar ben ik me ook veel bewuster geworden van mijn lichaam en sta ik er nu veel beter mee in contact. Ik heb in de afgelopen jaren een mooie persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Jacky en haar massages en coaching hebben daar zeker aan bijgedragen. Jacky voelt goed aan wat je nodig hebt. Ze stemt zich helemaal op je af en dat merk je. Na iedere behandeling ga ik altijd een stukje lichter naar huis en dat hoop ik nog vele jaren te kunnen doen! Ook geniet ik zo nu en dan van een meditatieworkshop bij Jacky. Wat me dan steeds opvalt, is de mooie en goede energie die tijdens zo’n bijeenkomst ontstaat. Heel bijzonder.

Eline de Hond

Rust, totale ontspanning en terug in je lijf komen, dat zijn een aantal van de dingen die je bij Jacky vindt. Jacky voelt haarfijn aan wat je nodig hebt en dat maakt iedere massagesessie uniek en helend voor lichaam en geest. Daarnaast vind je in Jacky een fijne gesprekspartner over de zaken die je in het leven bezighouden. Met haar warme persoonlijkheid en heldere kijk op zaken voelt iedere sessie als een totaalervaring waarvan je opgeladen en uitgerust thuiskomt bij jezelf. Ook haar workshops zijn een fijne aanvulling; de groepsdynamiek en sfeer, echt een cadeautje aan jezelf!