Judith Willems, schrijver, dichter en vertaler

Mijn zoektocht naar alternatieve behandelingen voor mijn chronische ziekte, deed me uiteindelijk bij Jacky (Praktijk Jacky) belanden.

De warmte die Jacky uitstraalt is voelbaar zodra je de drempel overstapt. Dit zorgde er voor dat ik me vanaf de eerste keer heel erg op mijn gemak voelde. Vanaf het moment dat je binnenkomt geeft ze je echt 100% van haar aandacht. Op een of andere manier lijkt Jacky altijd precies aan te voelen wat ik nodig heb. Naast de heerlijke holistische massages, waarbij er heel wat energie los komt, is het ook haar begrip voor mijn situatie dat me elke keer weer doet terugkomen.

Waar de dokter je toch vaak afscheept met een ‘pilletje’ om de pijn te verlichten, zijn de behandelingen van Jacky erop gericht je lichaam het werk van binnenuit te laten doen. Zo leerde ik gaandeweg mijn lichaam meer te vertrouwen.

Door de kennis (en passie) die Jacky heeft, ging ik elke keer weer naar huis met een dosis goede moed. Met tips/handvatten om ook thuis wat meer innerlijke rust te vinden.